There was an error in this gadget

Friday, July 31, 2009

Gift from CR9

Teusday, 4 August, 2009

Salam

Aq di tag oleh Cristiano Ronaldo (muwahahaha)
terima kasih sekali lagi pemberian badge..

1.Copy badge “2009 Cute’s Blogger Award” di atas untuk di letakkan di blog anda..


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan anda award ini kepada anda


afiq3a.blogspot.com name di beri kacang...hehehe..sbb die x suka mkan kacang..hahaha


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/ hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya


+ aq suka berinternet, berchatting, n cari software tepon aq..kui3


+ solat diutamakan walaupon kadang kala terlupa (wajib qada')

+ main bola sepak ngan kawan, (slalu cabar dorang, hahaha)

+ kadang-kala tolong umi aq masak kat dapur (nyummi..)

+ suka kacau pompuan yg aq minat..hehehe (dalam YM & s'angkatan dengan..)

+ kat umah jadi cam budak2, main permainan ngan adik2 ( abang mithali, hihihi)

+ selalu gaduh ngan budak2 yang main bola ngan aq (baget Z.Zidane..hehehe)

+ klu aq bw motor, kul bleh meter kat motor dah tak boleh pegi..

+ lepak malam2 ngan kawan s'perjuangan kat depan umah je..(baget Batman & Robin)

+ suka berpantun ngan kengkawan (hak cipta terpelihara, kui3..)


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda


+Wan


+Faiznor


+Afiqah (kui3)

+ Budak2 Mobile..(korng tau kan)

Thursday, July 30, 2009

Pantai Remis

Pada hari ke-5 bengkel C#, perkara sama juga yang berulang kepadaku..dimana aq keletihan & mengantuk didalam makmal yang baru kami pindah..Seperti kebiasaan, aq akan buka internet sebab nak main YM dengan si "dia" & juga kawan2 aq (bengkel C# gak)..hahaha..tanpa di duga, Cim kam (mentor) suruh Tira teman dia pergi cuci kereta, dan perancangan untuk ke Pantai Remis berjaya setelah Cik Kam bersetuju untuk ke sana bersama kami (aq, Afiq, Amerul & Tira)..Di sana, kami telah dihidangkan (sebenarnya order) sajian seafood kegemaran mereka (aq tak suka)..Saksikan lah:-

Ikan Pari Bakar

Sotong Bakar

Udang Bakar
(aq amik satu, hehehe)

Dan bawah ini, inilah makanan aq setelah dipujuk untuk makan seafood kegemaran mereka..Akhirnya 2 ekor kembong menjadi kegemaran ku..wawawawa
(setelah melantak nasi goreng telur dadar & 2 cawan limau ais..pergh, sedappp)

2 Ikan Kembong Bakar, wawawawa

Dan semestinya lepas makan, mesti anda mahu melihat hasil seni kreatif yang telah berjaya dihasilkan oleh kami setelah mngharung onak & duri dalam menghabiskan seafood2 td..

TADAAAAAA...

MEMANG DASAR ANACONDA LEPAS MAKAN, HAHAHA

Tuesday, July 28, 2009

TEMAN SEJATI VS MUSUH KETAT

Who I Want to Meet:

T-tempat.,
E-engkau.,
M-melepaskan.,
A-angin.,
N-nanti.,

S-siap sedie.,
E-engkau.,
J-jika.,
A-andainye.,
T-terjadinyeR.,
I-itu.,

..................

M-menjadi.,
U-ugutan.,
S-semua.,
U-untuk.,
H-H2O.,

K-kenal.,
E-erat.,
T-teman.,
A-atau.,
T-tohmohan

Sunday, July 26, 2009

Bengkel C# masa cuti sem...


Wah, baru ingt nk cuti sem tp xdpt..gara2 cik kam(mentor) suh aq g blaja C# untk masa depan (aku major network syeh) ..tp ade sijil, jalan sudeh..ingtkan just blaja jew mcm ne nk bt programming, tp dh mcm blaja untk sem baru..siap ade project nk kena buat..20 ari bengkel nie n 20 ari gak aq xdpt m'rasakan cuti yg b'makna bg ku(m'nangis, waaaaaaaa)...budak2 dftr sem baru ti, aq goreng pale nak bt project nie..YANG PENTING SEKALI, DUIT PTPTN AQ SEM DEPAN DAPAT...

Akhir bicara,

2, 3 kucing b'lari,
manakan sama si gunung angsi,
klu unisel buat aq mcm ni,
jgn sampai aq jd langsi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...