There was an error in this gadget

Friday, July 31, 2009

Gift from CR9

Teusday, 4 August, 2009

Salam

Aq di tag oleh Cristiano Ronaldo (muwahahaha)
terima kasih sekali lagi pemberian badge..

1.Copy badge “2009 Cute’s Blogger Award” di atas untuk di letakkan di blog anda..


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan anda award ini kepada anda


afiq3a.blogspot.com name di beri kacang...hehehe..sbb die x suka mkan kacang..hahaha


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/ hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya


+ aq suka berinternet, berchatting, n cari software tepon aq..kui3


+ solat diutamakan walaupon kadang kala terlupa (wajib qada')

+ main bola sepak ngan kawan, (slalu cabar dorang, hahaha)

+ kadang-kala tolong umi aq masak kat dapur (nyummi..)

+ suka kacau pompuan yg aq minat..hehehe (dalam YM & s'angkatan dengan..)

+ kat umah jadi cam budak2, main permainan ngan adik2 ( abang mithali, hihihi)

+ selalu gaduh ngan budak2 yang main bola ngan aq (baget Z.Zidane..hehehe)

+ klu aq bw motor, kul bleh meter kat motor dah tak boleh pegi..

+ lepak malam2 ngan kawan s'perjuangan kat depan umah je..(baget Batman & Robin)

+ suka berpantun ngan kengkawan (hak cipta terpelihara, kui3..)


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda


+Wan


+Faiznor


+Afiqah (kui3)

+ Budak2 Mobile..(korng tau kan)

2 comments:

afiq3a said...

Tak citer kerang pun dalam ni...aha

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

cisdel, ko pon same xde citer kacang..muwahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...