There was an error in this gadget

Sunday, July 17, 2011

Kenduri Rumah Atuk

Alhamdulillah, akhirnya b'akhir juga majlis kenduri di rumah atuk pada malam sabtu hari itu..ramai juga yang datang, x menang tanganlah orang katakan..tapi nak buat macam mana dah kami sekeluarga & keluarga yang terdiri daripada adik beradik umi pakat nak buat..memang meriah malam tu, paling best menu masakan memang berlainan sebab kali ini walid masak nasi briyani (sedap xsedap jgn katelah, cuba lah ti..time aq raya kot, mai la dtg umah..hehehe)..bila sebut pasal nasi briyani, aq la paling arif bab mengacau ini sebab dulu2 pon masa habis diploma, aq banyak menghabiskan masa dengan berkerja dengan Ami Hasan Al-Yahya (kawan baik walid)..masak bila ada ustaz datang office atau permintaan untuk majlis ilmu di hauzah Ukay..mesti ramai x tau kan??? hehehe..apa2 pon, memang mandi peluh la juga masa nak mengacau (kacau makan masa 30 minit tnpa henti)..sudah mengunakan kayu untuk membakar (ikut tradisional tuh..hehehe), mana tidaknya kalau peluh tumpah ke baju..hahaha..sori ye untuk tatapan post kali ini pendek sahaja..maklumlah, aq dah nak mula sambung belajar balik setelah 2 bulan cuti (cutiku untuk men bola je..huhuhu)..gambar2 ini sahaja yang sempat di ambil (x sempat sbb byk periuk kena di kacau..hohoho)..

ayam di bubuh dengan tepung

ade lagi seratus lebih ketul untuk di goreng..huhuhu

ayam di bubuh dengan kunyit

Klon Mia Sara..anak paktih..comel + putih tau (kamera aq nie bt hal laa, pic pudar)..

p/s: lupa nak bagitau, adik aq time tu baru habis main futsal..dapat tempat ke-4 (kata terer men futsal, piraah!..hehehe)


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...