There was an error in this gadget

Friday, August 7, 2009

Pada masa lapang

Gracias Agent 47

1. Nama timangan anda?

= Mohsin, Ochin @ adik (walaupun anak yang ke-2 dari 7) & R.o.$.e.$ (zaman kegemilangan B n R)..



2. Anda seorang yang?
= Panas baran (macam Hulk), caring member (bab makan), touching (klu membe cakap belakang), rajin (assignment & tolong umi), tidur lambat (adik kepada Batman) & banyak lagi..



3. Insan yang teristimewa?
= My Family, My Heaven (bab awek 2 dah lama aq tinggalkan setelah berjaya mengharungi onak & duri..kui3..tapi klu ada yang aq berkenan aq bagilah ayat2 cinta + pantun) ..yang penting hubungan yang terjalin mestilah mempunyai batas yang tertentu dalam Islam..INGAT!!!



4. Lagu kesukaan?
= Lagu Melayu + English Jiwang Karat (karat simbah air lepas 2 biarkan, TENGOKLAH)


5. Makanan kesukaan anda?
= Umi aq (Jamaliah Binti Sarip) yang masak mesti aq suka lagi2 Ikan Masak Asam Pedas (pergh, dulu tak suka tapi skerang zaman dah berubah)..muwahahaha



6. Sikap yang membuatkan anda stress?
= Sikap acuh tak acuh macam tak buat assignment, kemas umah & banyak lagi la..(klu cam 2 baik amik orang gaji, setel sume kan3??)



7. Warna kegemaran anda?
= Hitam (kegemaran ku), Hijau (tenang), Putih (suci), Merah (garang..hahaha)



8. Benda yang mesti ada dalam beg?
= Yang nie mesti beg pergi class kan?? Aq letak buku nota & buku teks untuk subjek apa yang nak belajar ari 2..alat2 tulis?? ( pinjam kat kawan, pemurah mereka nie tau)



9. Kali terakhir anda menangis?
= Orang yang betul2 (family & related) kenal aq, mereka tau..lagi satu MENANGIS & SEDIH lain tau..



10. tag utk 6 rakan anda?
= Eca (see u at konvo, kui3)
=
Wan 125ZR (long time no see u, sedih oo)
= Afiqah (gadis YM, huhu)
= Kengkawan Mobile Technology
= Kengkawan (YM, Myspace, Facebook, Friendster, etc.)

11 comments:

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

yang untuk masa lapan tau..masa sempit lom lagi, 2 biasanya time nak perahkan idea buat assignment..kui3..

Anonymous said...

hodoh
ko piki la sndiri

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

ngok tol, pe yg hodoh 2..xde pon ltak muka..nate mu..

Anonymous said...

ko x phm bhs ke!!!!
ko piki la sndiri

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

ko rase aq gune bhs ape?? Sepanyol..
ade gak kena bantai nie kang..

Anonymous said...

aku ingat ko guna bhs bangla

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

aq rase ko yg bangla kot..
aq tulis bhs melayu 2..
mmg nak kena pukul budak nie..

Anonymous said...

aku da ckp kn ko piki la sndiri ape yg hodoh nyer
susah tul la bdak ni

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

erm, aq rase ko kot yg hodoh..hahahaha

Anonymous said...

ko tu lawa sgt ke

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

aq xlawa tp macho, hensem, kacak..mcm Cristiano Ronaldo..
tp up skit..
hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...