There was an error in this gadget

Tuesday, August 11, 2009

Kenduri Kahwin

Sudah 2 minggu aq n kengkawan (Fantastic 4) berada di dalam penjara C#..kui3, tapi sebenarnya untuk kebaikan aq gak sebab advantage ada certificate (tapi kena excellent projek, TOLONG!!!), tapi pada ahad yang lepas, 9 Ogos 2009 berlaku peristiwa yang perlu diketahui kerana Kakak kawan aq, Faez (Dr. Doom) melangsungkan perkahwinan..tanpa membuang masa di dalam penjara C#, kami ditemani Hafiz (Silver Surfer) mengerakkan badan ke rumah Faez pada jam 1.30 (class setengah hari jew..), Sesampai disana, kami dihidangkan sajian yang menyelerakan tekak kami (dari pagi tak makn ooo)..Akhirnya, inilah muka manusia yang selalunya kenyang lepas makan..

The Thing

Silver Surfer

Invisible Woman

Human Torch

Featuring Faez (Dr.Doom)

To the world justice, hahahaha


7 comments:

Anonymous said...

yg pakai topi tu sape?
pns lak aku tengok?

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

2 klu xsilap aq Van Helsing..
si pembunuh vampire..npe ko panas plak??

Anonymous said...

repair skit interface tu ye.........

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

interface mane lak nie??
yg post ke blog pnye??

ECA said...

invisible woman tu kwn awk kn?
slalu nmpak dia.. kim salam pd dia taw.. kgkwn ckp rupa dia ngn sy iras2..hihi

Anonymous said...

owh, mane Mr.Fantastic??

Faez Norzie said...

touching la muke ak xde dlm ni.
:-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...