There was an error in this gadget

Wednesday, August 19, 2009

PERMULAAN SEM BARU..

Tanggal 18 Ogos 2009, tercipta lah satu lagi sejarah di mana duit PTPTN aq yang selama ini tidak dapat ku raih, menjelma dengan mendenyut jantungku kencang..hihihi..bayangkan tau macam mane duit PTPTN yang sepatutnya aq dapat bulan 2 terpaksa ku tunggu selama 6 bulan..wah 6x..beli gadjet la kawan bila tengok duit PTPTN aq dapat macam gaji Cikgu Sekolah..(muwahahaha)..apa lagi, gerak Sunway la, lepas sental nasi kat kedai "Berbaloi2", tepat kul 4.30 ptg + 2 minit lamabat pasal Amerul boleh berkemas diri di dalam tandas (cisdel tol), beli barang yang dah lama tertusuk di hatiku ini..seperti kebiasaan aq akan memaparkan wajah kanak2 riang selepas "berkelah" di Sunway..

Dari kiri : Syafiq, Afiq, Aq (Roses)

Sebenar lagi 2 kengkawanku pergi melepaskan hajat masing2, so gambar kami bertiga saja di paparkan..hehehe, TAPI JANGAN INGAT MUKA DORANG TAK ADA KENAPA KAT BAWAH NIA GAMBAR SAPA LAGI 2 ORANG (XKAN LA WARGA ASING, HAHAHAHA)

Dari kiri : Syafiq, Afiq, Aq (Roses), Amerul & Hafiz

Gambar ini di ambil ketika kami berjaya merakamkan suara di pusat karaoke berhampiran Mcd..bagaikan halilintar sabung-menyabung apabila kami berjaya mendominasi suara sehinggakan penyanyi lain bertempiaran (mungkin suara Amerul nie)..hahaha..last but not least memang happening sebab dapat keluar dengan kawan serumah (habis duit aq, kui3)

4 comments:

afiq3a said...

haha...lain kali belanja..lg..
ko support aku...aku tak dpt pt lg..geram pun adew gak...tp thank belanja...ni ari jadi ko dh dekat rancang la...nk belanja lg...ahaha

TyRa said...

wah ko meraih wet ptptn 2 dgn begitu meriah nyee mohsin...bagus la ko da dpt wet 2...tp jgn abiskan suda...
igt projek k...

Anonymous said...

owh, duit ptptn 2 jgn di bazirkan..
menabung masa hadapan..kih3..

Hi$ nAmE i$ R.o.$.e.$ said...

owh, tggu duit ptptn ko..aq nk cekik smpi habis..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...